Kerrie pastasalade

2 personen

Salade

Zweeds

 

Ingrediënten:

 

  • 100 gram penneragate
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel honing
  • 1 appel
  • 1 ui
  • 1 eetlepel kerrie-ananassaus ( calve )
  • 10 sprietjes bieslook ( vers )
  • Zout
  • peper

 

Bereidingswijze:

 

Kook de pasta beetgaar volgens gebruiksaanwijzing op het pak.

Laat de pasta uitlekken en afkoelen.

Snijd de appel in kleine blokjes. Snipper de ui fijn. Knip de bieslook fijn.

Roer door elkaar de crème fraiche, kerriepoeder, honing, bieslook en kerriesaus.

Maak op smaak met peper en zout.

Doe dan de pasta, ui en de appel erbij. Roer dit goed door elkaar.

Lekker bij de BBQ.