Cassler met gegratineerde paddenstoelen

 

2 personen

Hoofdgerecht

Zweeds

 

Ingrediënten:

 

  • 4 plakken gerookte casslerrib
  • 250 gram champignons
  • 1 eetlepel boter
  • ½ dl kookroom
  • 2 dl oude geraspte kaas
  • Paprikapoeder
  • 2 tomaten

 

Bereidingswijze:

 

Verwarm de oven op 250 graden.

Leg de plakken casslerrib in een ovenschaal.

Maak de champignons schoon en snij deze in vieren.

Bak de champignons in een koekenpan bruin.

Leg de champignons op de cassler. Snijd de tomaten in partjes en leg deze ook in de schaal.

Roer de geraspte kaas en paprikapoeder door de kookroom en verdeel dit over de schotel.

Gratineer de ovenschotel in de oven tot de kaas gesmolten is en een bruin kleur heeft gekregen.

Lekker met gebakken aardappels.