Spaghetti Carbonara met knoflooksmaak

 

4 personen

Hoofdgerecht vlees

 

Ingrediënten:

  • 500 gram spaghetti
  • 140 gram bacon, in blokjes
  • 250 gram champignons, in vieren
  • 1 eetlepel boter
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijn gesneden
  • 2 grote pakjes cuisine boursin met knoflook
  • Peper
  • Peterselie vers, fijn gesneden
  • Parmezaanse kaas, geraspt

 

Bereidingswijze:

 

Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op het pak.

Bak onder tussen de bacon en laat deze uitlekken op keukenpapier zodat de bacon knapperig wordt.

Verhit in een koekenpan de boter en bak de champignons, de ui en de knoflook.

Doe de boursin in een pan en roer de rest van de ingredienten er door. Dit even goed doorwarmen. Niet laten koken.

Als laatste doe je de spaghetti erdoor mengen. Maak op smaak met peper.

Serveer met peterselie en parmezaanse kaas.