Kebabrulle

4 personen

Lunchgerecht

 

Ingrediënten:
 

  • 500 gram kebab
  • 1 pakje wraps
  • 2 eetlepels olie
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • ½ krop ijsbergsla

 

Voor de kebabsaus:

  • 1 dl crème fraiche
  • 2 eetlepels mayonnaise
  • 2 theelepels grillkruiden

 

Bereidingswijze:

 

Maak de saus. Doe alle ingrediënten in een kom en roer alles goed door elkaar.

 

Snijd de tomaat in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Was de ijsbergsla en snij deze in dunne reepjes.

Verhit een wok met olie. Bak het vlees lekker knapperig.

Verwarm de wraps. Smeer de wraps in met saus. Leg daarna wat sla, tomaat en ui op de wrap.

Als laatste het vlees erop doen. Goed oprollen en in aluminiumfolie verpakken.